Поставена на раменете, GN01 осигурява реалистичен съраунд звук от всички

...
Поставена на раменете, GN01 осигурява реалистичен съраунд звук от всички
Коментари Харесай

Panasonic SC-GN01 WIGSS – завладяващ звук за гейминг


Поставена на раменете, GN01 обезпечава реален съраунд тон от всички направления
(снимка: Panasonic)

Завладяваща, носима геймърска озвучителна система показа Panasonic на ревюто Gamescom 2021. С ергономичен дизайн и структура, системата SC-GN01 WIGSS може да се сложи на раменете, до момента в който играете, с цел да се насладите на реален съраунд тон от представителите, ориентирани във всички направления.

Подобно на геймърския високоговорител HTB01, който Panasonic пусна предходната година, системата GN01 е създадена в съдействие със Square Enix и особено за геймърите предлага три разнообразни режима с необятно звуково поле за вълнуващо преживяване.

GN01 основава високо-прецизно звуково поле, което усъвършенства звука от играта и обезпечава в действителност реалистично пътешестване в света на игрите. Системата е усъвършенствана за потребление с играта Final Fantasy XIV Online.

GN01 има ергономичен дизайн и поддържа три звукови режима за игри
(снимка: Panasonic)

За потребление с LED тв приемници като JX940 от гамата на Panasonic за 2021 година е очакван нов режим за игри Game Mode Extreme, който обезпечава висока продуктивност с дребна инертност и поддръжка на HDMI 2.1 HFR, VRR и AMD FreeSync Premium.

Три звукови режима за игри

Системата GN01 идва с три звукови режима за игри:

Режимът Ролева игра , усъвършенстван за Final Fantasy XIV Online, основава чувство за натурализъм и активност, като разрешава на геймърите да се почувстват по този начин, като че ли са вътре във виртуалния свят на играта.

Режимът Стрелба от първо лице обезпечава тъкмо позициониране на звука и разрешава да се чуват даже и слабите звуци, като стъпки, давайки на геймърите значително преимущество в игрите със пукотевица от първо и трето лице.

Гласовият режим усъвършенства гласовете на героите и в допълнение способства за завладяващото прекарване. Препоръчва се за авантюристичен игри, където ясният разговор може да обезпечи значими улики.

GN01 включва първокачествен игрови високоговорител с истински технологии
(снимка: Panasonic)

Предвидени са също по този начин и режими Музика и Кино при гледане на наличие, друго от игри. Освен това, системата е оборудвана с високоефективен двоен микрофон с унищожаване на шумовете и ехото, който разрешава ясни диалози с други геймъри, без разстройства от мощния съраунд тон.

Качество на звука за геймъри

Системата включва първокачествен игрови високоговорител, който комбинира няколко истински технологии:

Системата от представители и неповторимата технология за обработка на сигналите основават по-реалистично акустично поле, което кара потребителя да се почувства по този начин, като че ли е обхванат със тон от всички направления, и подкрепя играта, като нарежда тъкмо стъпките, стрелбата и други сериозни звукови резултати в звуковата сцена.

Ергономичен дизайн за комфорт

Системата GN01 е проектирана за носене на раменете. Тя разполага с високоефективна технология за обработка на сигналите и оптимално позиционирани представители, които спомагат за богато звуково преживяване. Конструкцията за носене на раменете разрешава на геймърите да се любуват на играта за дълъг интервал от време, без да притискат ушите си със слушалки.

GN01 разрешава на геймърите да играят по вълнуващ метод, без дискомфорта от слушалките
(снимка: Panasonic)

Системата е с истинска структура на Panasonic, основана на резултатите от изчерпателен разбор на данни за човешкото тяло и предопределена за оптимален комфорт, даже при продължителна игра.

SC-GN01 – съществени функционалности :

Геймърите постоянно употребяват слушалки за завладяващо звуково преживяване, само че това може да аргументи стеснение при продължителна приложимост. GN01 разрешава на геймърите да играят по същия вълнуващ метод, само че без дискомфорта от слушалките.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР