Поставена е светофарната уредба, която да регулира движението при свлачището

...
Поставена е светофарната уредба, която да регулира движението при свлачището
Коментари Харесай

Инсталираха светофар при свлачището на Асенова крепост

Поставена е светофарната уредба, която да контролира придвижването при свлачището под Наказателно-процесуален кодекс Асенова цитадела. Ресорният заместник-кмет на Асеновград инженер Стоян Димитров инспектира действието й на място. С това се вкарва краткотрайна организация на придвижването по пътя Асеновград - Лясково.

Функционирането на светофара е синхронизирано според циклограма, утвърдена от КАТ – Пловдив. Светофарът има сложени два модула – в двата края на свлечения сектор. Уредбата ще контролира придвижването до окончателното привършване на ремонтните действия по подсилване на свлачището и възобновяване на пътния сектор.

Дължината на свлечената права в към 80 метра. Светофарите са сложени на към 150 метра раздалеченост тук-там с добра видимост и прав сектор от пътя. Целта е да се избегнат вероятни предпоставки за пораждане на пътнотранспортни катастрофи. В региона на свлачището са сложени и нужните обозначителни и предупредителни знаци. Общинското управление приканва водачите да карат с нараснало внимание по пътя Асеновград – Лясково и да съблюдават пътната сигнализация.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР