Постъпленията от електронни винетки и тол такси от въвеждането на

...
Постъпленията от електронни винетки и тол такси от въвеждането на
Коментари Харесай

Близо 754 млн. лева са приходите от винетки от началото на годината

Постъпленията от електронни винетки и тол такси от въвеждането на електронната система на 1 януари 2019 година до 8 декември 2020 година са близо 754 млн. лева Това излиза наяве от известие от Министерството на районното развиване.
Прогнозата на Националното тол ръководство е до края на тази година приходите от електронно таксуване на тежкотоварните коли да доближат към 129 млн. лева Това е растеж от 6 на 100 по отношение на приходите от предходната година.
 Според Аврамова тол системата е прекомерно комплицирана и това постанова заплащане на 141 млн. лева на частна компания Според Аврамова тол системата е прекомерно комплицирана и това постанова заплащане на 141 млн. лева на частна компания
Сложността и комплектността на националната тол система, която е много по-сериозна от авансово плануваната, е причина страната да...
Увеличението на постъпленията е макар намаляването с съвсем 30% на междинните транспортни дистанции от колите над 3,5 тона по време на изключителното състояние поради пандемията от COVID-19 и действителното таксуване единствено на 3115 км републиканска пътна мрежа. Данните демонстрират, че пожеланото средство за таксуване на тежкотоварните коли са маршрутните карти, с които оперира Агенция „ Пътна инфраструктура “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР