Постъпката и деянието му ги отдавам и на младостта му,

...
Постъпката и деянието му ги отдавам и на младостта му,
Коментари Харесай

Паргов: Няма оправдание за Борислав Иванов, който се опита да свали украинското знаме от СО

Постъпката и действието му ги приписвам и на младостта му, макар, че няма опрощение за това, което се опита да направи. Така общинският консултант от БСП-София  Калоян Паргов разяснява пред нова нюз опита на Борислав Иванов да смъкна украинското знаме от фасадата на Столична община. Той съобщи, че най-големият проблем в страната ни не е дали съветският дипломат Митрофанова е щяла да участва на откриването на Народното събрание или не.  

„ Политиката е комплициран поминък, само че не постоянно с подривна активност може да постигнеш задачата си ”, заключи Калоян Паргов.

Борислав Иванов, който сне доверието си от Атака, за да  премине в редиците на „ Възраждане, като се надяваше водачът Костадин Костадинов да го припознае, бе безапелационен, че ще подаде оставката си.

„ Г-н Георгиев  и Демократична България нямат да право да ми желаят оставката. Запазвам си правото да наруша разпоредбите.  Уважавам Костадин Костадинов, само че той не си подвигна телефона. Сватбата ни става известна ”, сподели Иванов.

Той съобщи, че украинското знаме, свалено от Столична община се пази от жена му.

„ Нямам самообладание да се прибера у дома и да си играя на плейстейшъна, купих си маската, тъй като можеше да заключа Фандъкова за парното ”, сподели Борислав Иванов.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР