Постъпих във фирмата през май месец 2013 г. Моята длъжност

...
Постъпих във фирмата през май месец 2013 г. Моята длъжност
Коментари Харесай

Ексклузивно! Желяз Андреев проговори:Измиха си ръцете с мен! Разплаках се, когато разбрах какво се е случило…

Постъпих във компанията през май месец 2013 година Моята служба беше на най-ниското ходило, трябваше да се свързвам с клиенти от целия свят всекидневно и да презентирам услугите на нашата компания. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия Желяз Андреев, който беше арестуван по искане на управляващите в Съединени американски щати, които го търсят по следствие за нарушение на ембаргото, наложено на Сирия от Вашингтон.

Никой не ни е предизвестил, че има възбрана за търговия с дадена страна и би трябвало да внимаваме. Комуникацията с клиентите беше с имейли, не съм подписвал документ, не съм сключвал контракт, уточни Андреев. Преди година един сътрудник ме осведоми, че в новинарски уебсайт е прочел, че дружно с още четирима българи сме упрекнати в Съединени американски щати в нарушение на ембаргото против Сирия.

Аз бях служителят на най-ниско равнище в компанията от всичките българи. Потърсихме адвокати, свързахме се с разнообразни институции у нас, дадоха отговор ни, че към този момент няма искане за екстрадиция и ние се успокоихме. Задържаха ме в събота, описа Желяз. Аз съм единствено чиновник в тази компания, не съм взимал решения, с които да нарушавам ембаргото. Не знам за какво съм упрекнат.

Напълно допустимо е да става въпрос за измиване на ръце – двама от шефовете на компанията са наказани за нарушение на ембаргото и може да са обвинили нас, сподели още Желяз Андреев. Разплаках се, когато юристът ми сподели какъв необятен отзив има моят случай у нас. Благодаря на всички, които ме поддържат, добави той.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР