Постановката “Мъжът на жена ми с режисьор Мариус Куркински, по

...
Постановката “Мъжът на жена ми с режисьор Мариус Куркински, по
Коментари Харесай

`Мъжът на жена ми` на Мариус Куркински с голямо представление в НДК

Постановката “Мъжът на жена ми ” с режисьор Мариус Куркински, по текст на Миро Гавран и с присъединяване на Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Ненчо Илчев върви безапелационно към своето зрелище номер 200. То ще се случи на 30 март 2019 година в зала 1 на НДК от 20.00 ч, а билетите за специфичното издание на спектакъла към този момент са в продажба.

В поддръжка на тримата артисти ще се включи и цялостен филхармоничен оркестър. Автор на текста е Миро Гавран – един от най-големите хърватски драматурзи.

Премиерата на “Мъжът на жена ми ” бе през февруари 2014 година От тогава до в този момент постановката се радва на мощен интерес от страна на публиката. 

Билетите за зрелище № 200 на “Мъжът на жена ми ” на 30 март в зала 1 на НДК са с цена от 15 до 40 лева (според мястото в залата). Продават се извънредно в интернет в системата на Ticketportal.bg. Могат да се закупят и от Билетен център в НДК, Билетна каса на “Арена Армеец ”, книжарници Booktrading и бензиностанции ОМВ.

Повече за “Мъжът на жена ми ”:

Много смях и метафизичен размишления чакат феновете, които още не са гледали постановката на Мариус Куркински. В нея сериозните неща от живота са погледнати от смешната им страна. Главната женска роля е поверена на прелестната Мария Сапунджиева. В функциите на мъжете, които се борят за нейната обич, и с доста комизъм заплитат интригата на сцената, са обичаните на публиката - Кирил Ефремов и Ненчо Илчев. Според режисьорът, пиесата не може да се назова тъкмо комедия, само че е подчертал точно на смешните неща от битието ни. Една комедия, в която персонажите живеят греховно и го осъзнават, доближават доста прозрения, само че не се трансформират. Още със заглавието си “Мъжът на жена ми ” ни дава обещание забавно, атрактивно и опасно-смешно прекарване, в което даже изневярата е погледната под комичен ъгъл.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР