Постановката Животът е прекрасен на изтъкнатия режисьор Александър Морфов е

...
Постановката Животът е прекрасен на изтъкнатия режисьор Александър Морфов е
Коментари Харесай

Животът е прекрасен ще бъде различно преживяване в Театър пред театъра

Постановката " Животът е прелестен " на изтъкнатия режисьор Александър Морфов е едно от представленията, които Народният спектакъл " Иван Вазов " ще показа на сцена навън в границите на самодейността " Театър пред театъра ". По този мотив актрисите Рени Врангова и Светлана Янчева гостуваха в предаването ни " Радиоприемница ".

Тази режисура изисква безспорна централизация, всякога чувството е като пред премиера, показа Светлана Янчева:
За мен това е един от спектаклите, без които аз не мога. И в случай че него го няма, мисля, че няма да се усещам жива и смисълът на това, което върша, няма да е същият. Този театър ме държи постоянно в ужасно напрежение, тъй като е доста тежко, комплицирано и прочувствено произведение.

 Светлана Янчева Представлението „ Животът е прелестен “ е основано по пиесата „ Самоубиецът ” на Николай Ердман, неразрешена в продължение на 60 години в Съветския съюз. Написана през 1928 година, тя е сложена за първи път едвам през 1987-а.

Това е един необикновен трагикомичен-фарс, в който един дребен човек, докосвайки се до гибелта, открива какъв брой в действителност е прелестен животът, означи Янчева. На това зрелище постоянно има доста аудитория и когато то става по този начин, както би трябвало, получаваш невероятното чувство, че водиш публиката и тя " диша с теб ".

Рени Врангова и Светлана Янчева показаха убеденост, че режисьорът Александър Морфов ще направи такива промени, че постановката на " Животът е прелестен " по време на " Театър пред театъра " няма да е просто " изнасяне на открито ", а ще съдържа нещо ново и друго. Те акцентираха, че с цел да стане това ще бъде нужна сериозна поддръжка и от страна на Народния спектакъл.

 Рени Врангова Светлана Янчева , става известна в киното с основната си роля във кино лентата на режисьора Петър Попзлатев „ Аз, Графинята “ (1989 г.), както и „ Нещо във въздуха “ (1994 г.), „ Подгряване на вчерашния обед “, „ Разследване “ (2006 г.), " Потъването на Созопол ", " Дзифт ", " Аве ", " Писмо до Америка ". „ Жажда “ на Светла Цоцоркова. Една от емблематичните театрални актриси и в ролята на „ Жана “, също и в „ Танцът Делхи “, Хамлет, както и Животът е прелестен - спектакли, в които можете да я гледате в НТ Иван Вазов “.

Публиката непроменяемо свързва Рени Врангова с Народния спектакъл " Иван Вазов. “ Тя е актрисата от хитовите постановки „ Хъшове ”, Дон Жуан ”, “С любовта смешка не трябва ”, “Вишнева градина ”, „ На ръба “, „ Синята птица “, „ Процесът срещу богомилите “, " Пигмалион ".
 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР