Пост във Фейсбук на Борис Бонев сутринта след 15-сантиметровия сняг,

...
Пост във Фейсбук на Борис Бонев сутринта след 15-сантиметровия сняг,
Коментари Харесай

Бонев и Трайков в кандидат-кметски дуел за снега

Пост във Facebook на Борис Бонев сутринта след 15-сантиметровия сняг, който наваля в София стана мотив за нов конфликт на двамата към този момент ясни претенденти за изборите след 2 година

Единият е самият създател, а другият е обявеният първо и само от 19 минути Трайчо Трайков, който сега е кмет на най-централния столичен регион Средец от Демократична България, а кариерата му в политиката стартира като министър в първия кабинет на Бойко Борисов.

Това е втори техен двубой, откакто се скараха чия е самодейността да бъде махнато едно заведение пред Народния спектакъл. Първо Бонев нападна, след това Трайков контраатакува.

Само подсещаме, че те бяха няколко, а 19 минути от 11 години непрестанно натиска Общината да почисти освен от заведения, само че и от коли Градската градина – най-стария парк на София и България, който през 2022 година закръгля век и половина.
„ Вече почистих тротоара пред у дома. А вие?

Животът в огромния град е прелестен, само че е цялостен и с отговорности и взаимни отстъпки. Трябва да се научим да живеем дружно в спретнат град, в който всеки носи отговорност, започвайки от кмета”, написа Бонев и пусна блага фотография в международната обществена мрежа.

„ Тази заран стартира с добър тонус от почистването на сняг пред постройката, в която пребивавам.
След това обаче, свежото ми въодушевление катастрофира в брилянтен образец на чиновническо извъртане, за който желая да опиша, защото визира много хора. Става дума за обезщетенията за

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР