Пост Малоун изглежда като нов човек – и ето защо

...
Пост Малоун направи впечатляваща физическа трансформация през последните месеци –
Коментари Харесай

Пост Малоун направи впечатляваща физическа трансформация през последните месеци – и хората забелязаха.

Съобщава се, че музикантът е загубил над 50 паунда, което той каза преди това се дължи на по-здравословния начин на живот, който е прегърнал - като отказването на сода - откакто посрещна дъщеря си миналата година.

„Много се забавлявам на представленията и никога не съм се чувствал по-здрав“, написа той в публикация в Instagram през април, като продължи да казва, че „животът на татко започна и реших да се откажа от газираните напитки и да започна да се храня по-добре, така че може да бъде наоколо за дълго време за това малко ангелче.

Той също така отбеляза в публикацията си, че „следващото е пушене и варене“ по отношение на това, което се опитва да спре да използва. Малоун разкри за употребата си на алкохол – заедно с психеделичните гъби – миналия месец в интервю със Зейн Лоу от Apple Music.

И въпреки че е най-известен с популярните си песни като "White Iverson", "Rockstar" и "Circles", изпълнителят е известен и с татуировките си от главата до петите.

Неговото ясно мастило на лицето е нещо, за което той преди каза, че е нещо като защитен механизъм, като каза на GQ в интервю от 2020 г., че колекцията му от лицеви татуировки „може би идва от място на несигурност, където не харесвам как изглеждам, така че ще сложа нещо готино там, за да мога да се погледна и да кажа: „Изглеждаш страхотно, хлапе“ и да имам малко самочувствие, когато става дума за външния ми вид.“

Изглежда обаче, че Малоун е еволюирал от тази точка в трансформиращото си пътуване.

„Вълнувам се за тази следваща глава в живота ми, най-щастливият съм, който някога съм бил, и откакто се помня бях тъжен“, каза той. В изявление от 2022 г. обявява, че той и приятелката му очакват дъщеря си .

„Време е да се погрижа за тялото си, за семейството и приятелите си и да разпространявам колкото се може повече любов всеки ден“, продължава изявлението му тогава.

Номинираният за "Грами" изпълнител в момента разпространява любов, докато е на турне в Южна Америка и Азия и издаде най-новия си албум "Austin" през юли.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР