Посрещнете Коледа и Нова година с чисто нова визия, без

...
Посрещнете Коледа и Нова година с чисто нова визия, без
Коментари Харесай

Порция красота - без козметик

Посрещнете Коледа и Нова година с чисто нова визия, без да сте употребили нито услугите на хирург, нито на козметик! Звучи необикновено, само че за задачата са ви нужни и минимални средства.

Ако сте от хората, които постоянно са мечтали за гъста коса, към този момент има по какъв начин да се радвате на такава – без да се постанова да ползвате екстеншъни. Предлагаме ви евтина и доста ефикасна домашна рецепта, която освен ще придаде компактност на косата ви, само че и ще разсъни спящите луковици на косъма – от една страна, ще форсира растежа й и от друга – ще я сгъсти.

Ако сте от хората, които желаят дълги и пърхащи мигли – към този момент е допустимо – и без да би трябвало да лепите изкуствени косъмчета по клепачите си.

Ако сте от хората, които желаят хубави вежди, само че дълги години и прекалено сте ги скубали, с цел да ги сведете през днешния ден до тънки безформени черти – има метод да възстановите предходния им натурален и хубав тип.

За изненада на мнозина – тайната се състои единствено в три съставки – освен това всичките напълно натурални и налични. Това са рициново масло, кокосово масло и масло от авокадо! Комбинацията посред им прави същински и неподозирани чудеса!

Нужни са единствено 20 мл рициново масло, 15 мл масло от авокадо и 5 мл кокосово масло. Поставете кокосовото масло върху капака на парещ чайник или тиган, с цел да го стопите, след което смесете всички съставки в шишенце от 40 или 50 мл. На миглите нанасяйте преди лягане – употребявайки ненужна четка от серпантина.

Ще укрепите необикновено косъма и ще предизвикате растежа му. За да отгледате гъсти вежди, нанесете средството върху кожата на веждите – по този начин ще разсъните латентните фоликули – и космите ще израстат гъсти и лъскави.

А на косата нанасяйте 20-30 минути преди миене. Тя ще бъде по-лъскава, гъвкава и еластична. И послушна още след първото приложение. За бърз напредък пък – нанасяйте върху кожата на главата 1-2 пъти седмично и в продължение на 40 мин, като увиете главата с забрадка. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР