Посрещнаха групите от фестивала Приятелство без граници“ в Сливенска общинаУчастниците

...
Посрещнаха групите от фестивала Приятелство без граници“ в Сливенска общинаУчастниците
Коментари Харесай

Посрещнаха групите от фестивала „Приятелство без граници“ в Сливенска община

Посрещнаха групите от фестивала „ Приятелство без граници “ в Сливенска община

Участниците от тазгодишния Международен детски фолклорен танцов фестивал „ Приятелство без граници гостуваха в Сливенска община. Кметът Стефан Радев поздрави децата и техните ръководители и им пожела да натрупат незабравими мемоари от престоя им в Сливен.

„ Надявам се, че към този момент се чувствате добре в нашия град. Освен че се представихте на нашата аудитория, контактувате между тях и към този момент сте намерили нови другари, каквото е и мотото на нашия фестивал. Радвам се, че сте тук. Пожелавам ви да имате прелестни мигове и да останете с прелестни мемоари от Сливен и от срещите с всички деца “, сподели кметът.

От своя страна гостите благодариха за топлото посрещане и за това, че Община Сливен отделя толкоз огромно внимание на всички деца. Децата и ръководителите получиха дарове и си дадоха обещание, че в бъдеще другарствата ще се надграждат.

От 12 часа през днешния ден са планувани концертите на групите, които ще се проведат на открити пространства в Сливен - площад „ Цар Освободител “, пред бившето кино „ Българка “, НТС и Ритейл парк. Фестивалът ще приключи с гала-концерт на участниците в Драматичен спектакъл „ Стефан Киров “ от 18 часа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР