Посрещането на новата годината няма как да не е вълнуващо

...
Посрещането на новата годината няма как да не е вълнуващо
Коментари Харесай

Как ще посрещнат 2021 в Космоса

Посрещането на новата годината няма по какъв начин да не е вълнуващо и изпълнено с очаквания събитие за всички хора по света... Дори и за тези, които сега са в Космоса.
 Илон Мъск, SpaceX, Международната галактическа станция и коледните дарове за екипажа
Коледата в Космоса допустима

С общителното подпомагане на Илон Мъск

На борда на Международната галактическа станция (МКС) в този момент са съветските космонавти Сергей Рижиков, Сергей Куд-Сверчков, американските астронавти Катлин Рубинс, Майкъл Хопкинс, Виктор Глоувър, Шанън Уокър и японският астронавт Соити Ногути.

За това по какъв начин те се готвят да посрещнат новата 2021 година и какво ще има на трапезата им споделя в особено видео, оповестено в Instagram, съветският космонавт Сергей Куд-Сверчков.

Той споделя, че на МКС традициите са като на Земята - има новогодишна елха, дарове, празнична софра и положително въодушевление. А съветските космонавти считат да поканят сътрудниците си астронавти на новогодишната вечеря.

" Трапезата ще е най-обикновена, само че ще успеем да внесем празнична нотка в менюто - ще и намажем филийки с масло и хайвер ", споделя Сергей Куд-Сверчков.
 Международната галактическа станция и какво не знаем за нея 20 години след изстрелването й в Космоса
Колко пъти минава над главите ни дневно Международната галактическа станция

Най-успешното оборудване - 20 години по-късно

Руските космонавти са приготвили новогодишни дарове за сътрудниците си, сподели още Куд-Сверчков. " Разбира се, че сме подготвили дарове, които донесохме тук от Земята. Не бива да се посреща нова година без дарове ", сподели той.

На борда на МКС ще посрещнат 16 пъти 2021 година, тъй като толкоз пъти станцията ще пресече часови пояс, в който настава 1 януари 2021 година, написа ТАСС.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР