Посрещането на Нова година в някои от хотелите във Велинград

...
Посрещането на Нова година в някои от хотелите във Велинград
Коментари Харесай

ЧНГ във Велинград по-солено от Монте Карло!

Посрещането на Нова година в някои от хотелите във Велинград излиза по-солено от посрещане на празника в Монте Карло. Това сподели справка на „ Телеграф “ в страниците на хотелите и офертите за ЧНГ в чужбина.

Тази година за празника в едно от първокласните места за настаняване в СПА столицата ни цените за 3 или 4 нощувки стартират от 2500 и стигат до 5700 лв. за помещение. В тях е включена закуски и вечери, като една от тях е празнична, на която сервират и шампанско.

Хотелът пък предлага извънредно първокласна конюнктура, като разполага с два СПА центъра. В единия има следен достъп и ограничаване за влизане на деца. До него се позволяват единствено възрастни. Има обаче и различен център с басейни и всички спомагателни уреди, до който се позволяват и деца.

Изпълнители

В новогодишната нощ пък гостите ще бъдат забавлявани от българските реализатори Веселин Маринов и Николина Чакърдъкова. Сред първокласните оферти за празника още веднъж във Велинград има оферта за ваучър с гръцки реализатор.

Цените на пространствата са сходни, като стартират от 2000 и стигат 5500 лева за ВИП апартамент. За новогодишните празненства има още места в хотела за всички категории стаи. Коледните пакети, които са малко по-евтини, обаче към този момент са разграбени. Има към момента стаи и жилища, като пакетите за тях стартират от 2000 лв. за три нощувки.

Сравнение

За съпоставяне офертите за ЧНГ в европейски столици като Рим, Виена, Париж са по-достъпни от тези у нас. За 980 лв. на човек пък може да се насладите на новогодишно празненство на площада пред казиното в Монте Карло. Новогодишната вечеря в ресторанта се доплаща и коства към 60 евро на човек. Освен това в сума е включена обиколка на Венеция, Милано, Генуа.

Офертите за Рим и Париж за 3-4 дни костват към 1200-1300 лв.. Пътуването е със аероплан, туристически обиколки на града. Празничната вечеря обаче се заплаща в допълнение по избор. По-евтино излиза ЧНГ и в Дубай, Египет и Занзибар.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР