Посрещаме пролетта с две горещи събития, които ще върнат спомените

...
Посрещаме пролетта с две горещи събития, които ще върнат спомените
Коментари Харесай

SOFIA LIVE FESTIVAL с подгряващо пролетно събитие

Посрещаме пролетта с две горещи събития, които ще върнат спомените от първото издание на нашия фестивал за градска просвета и музика и ще ни подгреят за SOFIA LIVE FESTIVAL 2022.

На 15-ти април , на сцената ще се качат ЖЛЪЧ, ГРИГОВОР и ГЕНА с извънредния си план. В есенцията си това е рап тайфа, която обаче звучи добре онлайн. Зад микрофоните са Жлъч и Григовор, на скречове и кътове е Гената, бийтбокс и спецефекти машината е Трашера, барабаните ръководи Стефан Цеков, бас линиите – Евден Димитров, а на тромбон, синтове, тромпет, Ableton Live и каквото-си-поиска свири Божидар Василев – Trombobby. Сетовете на ПОРНО ЗВЕЗДИ ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО не са чести, само че за сметка на това са пълнокръвни, включващи песни на So Called Crew (съставляващи половината група).

Идеята, тримата актьори да се обединят в плана ПОРНО ЗВЕЗДИ ОТ СРЕДНОВЕКОВИЕТО, в който да включат и музикантите Божидар Василев – Trombobby, Евден Димитров и Стефан Цеков, с които да излизат онлайн, се ражда в главата на ЖЛЪЧ, само че незабавно намира поддръжка от ГРИГОВОР и ГЕНА. Участията им са изключителна необичайност, само че на 15-ти април ще се съберат особено за подгряващото пролетно събитие на SOFIA LIVE FESTIVAL.

На 16-ти пък ще забележим още веднъж страхотните ПИSТАМАШINA и СТРУГАРЕ , а за музиката преди осъществяванията им онлайн ще се погрижи паметната Жулиета Интергалактика.

Билети в мрежата на и партньорските каси на цена 25 лв.. На място в деня на концерта ще са 30 лв..
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР