Посрещаме изгрева на голямата поляна до манастира “Св.Св. Петър и

...
Посрещаме изгрева на голямата поляна до манастира “Св.Св. Петър и
Коментари Харесай

Наближава GOLOKA FESTIVAL - на 3 и 4 август край Лясковец!

Посрещаме изгрева на огромната поляна до манастира “Св.Св. Петър и Павел” с колоритна стратегия за почитателите на хип-хоп културата у нас!

На 3 и 4 август 2018 година наоколо до Велико Търново – на огромната поляна до Петропавловския манастир край Лясковец ще се организира първото издание на GOLOKA FESTIVAL - най-новият фестивал зa хип-хоп просвета в България! Организаторите на събитието от GOLOKA, с поддръжката на община Лясковец и звукозаписна компания ZANIMATION готвят цялостна и супер забавна стратегия за всички почитатели на най-бързо разрастващата се просвета в света - хоп-хоп-а.

Участие ще вземат както пионерите на родната сцена, по този начин и най-актуалните имена в жанра. Ще има хип-хоп реализатори с дълбоки обществени послания, тежки рими и жанр, а също и такива, които са повече празненство настроени и сега са окупирали с шлагерите си клубовете в страната. Ще гостуват DJ Skill & план „ БЪЛГАРИ “ - страховит план, включващ осъществяване на гайда и дудук.



50-метровата стена по пътя към манастора ще бъде изрисувана с графити с помощта на артистите Glow, Epik, Grey и Self. Организаторите са планували сериозен B-Boy dance battle, като са поканили осем от най-силните тимове по брейкденс в България. В това число са двойки от София, Бургас, Пазарджик, Видин, Хасково и други смесени тимове, като за най-хубавият измежду тях е обезпечен награден фонд от 600 лева + облекла с марката Goloka wear. В двата дни на събитието известни лектори ще опишат по какъв начин музиката работи на мозъка и тялото, а особено обособена fun зона ще предлага разнообразни изненади за гостите като джаги, лятно кино и релакс. Предвидена е кухня за всевъзможни усети – обичайната и вегетарианска. А за положителната визия на актьори и посетители ще се погрижат от The Barber Shop Sofia освен това изцяло гратис. Водещ на двудневното събитие ще бъде добре познатият на хип-хоп почитателите - Ilyo от 50stotinki.com.

GOLOKA FESTIVAL се придържа към концепцията, че главната цел на изкуството е да приобщава и сплотява хората и има упоритостта да направи събитието обичайно. Новият фестивал за хип-хоп просвета ще се показа със мощен лайн-ъп, какъвто мъчно ще бъде видян на друго място у нас. Вижте лист на участниците по дни (по-долу) и следете за всевъзможни детайлности във фейсбук - ТУК.

Билетите за GOLOKA FESTIVAL се продават с цялостна мощ в системата на EpayGo и Eventim.bg. Можете да ги намерите и във всички каси на Easy Pay в страната, в бензиностанции OMV, верига магазини Orange, билетен център в НДК, както и на място (на вход) в дните на събитието (3 и 4 август).

Цената на билет за двата дни е 30 лева, а билет за един от дните – 20 лева За огромни групи се предлага “Групов билет 6 за 5” единствено в EpayGo (означава: при поръчката на 5 билета в една он-лайн поръчка – то 6-ят билет е безплатен).

Билетите на място ще са с цена: за два дни - 35лв., а за един ден - 25 лева

Деца до 7-годишна възраст ще влизат гратис, само че наложително с пълновръстен компаньон и попълнена Декларация на входа. Лица до 18-годишна възраст ще влизат със закупен билети наложително с пълновръстен компаньон и попълнена Декларация, която ще може да се попълни на входа (ще има разпечатани).

Ето и лист на участниците в първият GOLOKA FESTIVAL 2018 :

LINE UP DAY 1 - 3.08.2018 – от след обяд:

DJ SET // Bosskar Wild / 2 of Us / DJ Skill + Project “Bulgari” / Gerata & NRG D / 5 о’clock / RoofRhymez + DJ FreshKit / Sensei & Sistah + DJ Stanchika / Wosh MC & Yoko / Ума и Дума / Atila + DJ Akasha / Голям Юс (Явката, Madmatic & Боро) / Nokaut / Toksikologia (Македония) / Fire Show Nikita //



LINE UP DAY 2 - 4.08.2018 – през целия ден:

Йога с Калоян Божилов/ Лекция с Еленко Ангелов / Графити занимания / Киртан – духовна музика/ Лекция с Мадва / DJ SET / B-Boy Battle Contest в две елементи с награден фонд / Kaskata / BNR / Keranov, Jay & Manata / Homelesz & Splitкid / Shadow Lab (Secta, MishMash, НЕМА, N.Kotich) / Secta / Final Battle / Varna Sound / Pole Dance / Murda Boys / F.O. / DRS (Dope Reach Squad) / KINGPIN (UK) //

СПЕЦИАЛНИ:

Grafitti: Glow, Epik, Grey, Self

Водещ: Ilyo // 50stotinki.com

B-boy Battle Contest с награден фонд

Fire & Visual Effects / NiKiTa

Специален преподавател: Еленко Ангелов



БИЛЕТИ :

https://bit.ly/2JJ9Vts

https://bit.ly/2JL9n1D

Присъединете се към събитието във фейсбук ТУК, поканете другари и елате да се забавляваме на GOLOKA FEST!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР