Посрещачът Николай Пенчев говори пред медиите след загубата с 1:3

...
Посрещачът Николай Пенчев говори пред медиите след загубата с 1:3
Коментари Харесай

Николай Пенчев: Надявам се в София да продължим да играем както днес

Посрещачът Николай Пенчев приказва пред медиите след загубата с 1:3 гейма от Полша на международното състезание. Той разкри аргументите за загубата и упованията си за идната фаза на шампионата.

" Започнахме мъчно, само че като цяло считам, че всеки мач започваме много нервно, което е в наш минус. След това мисля, че се получи много добър мач. Имаше доста страсти, имаше искри прехвърчащи през мрежата, само че считам, че се борихме до край. До последната точка се надявахме да вкараме мача в тайбрек. Малшанс не ни стигна, за което съжаляваме в действителност доста, тъй като вярвахме, че ще успеем да спечелим мача. Много искахме поради публиката.

Силна група, само че оттук насетне няма да има слаби тимове, както до момента. Трябва да играем мач за мач. Всеки мач за нас ще е значим. Надявам се в София да продължим да играем както през днешния ден, тъй като аз през днешния ден съм удовлетворен от играта. Раздадохме се на макс, а когато се раздадеш на макс на игрището, няма значение резултатът, когато ти си задоволен от играта на тима. ", показа Николай Пенчев.
СНИМКИ: FIVB.CH

ГАЛЕРИЯ от мача БЪЛГАРИЯ - ПОЛША 1:3 - ТУК!!!

Гледайте Световното състезание по волейбол онлайн в Sportal.bg - ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР