Посрещачът на Добруджа 07 (Добрич) Златко Кьосев бе гост в

...
Посрещачът на Добруджа 07 (Добрич) Златко Кьосев бе гост в
Коментари Харесай

Златко Кьосев: Чувствам се добре в Добруджа

Посрещачът на Добруджа 07 (Добрич) Златко Кьосев бе посетител в рубриката CHAT·BOX във фейсбука на b1b.box tv.

“Чувствам се добре в Добруджа. Вече съм в тима за втори сезон. Тимът ни имаше своите шансове да се показа по-добре и през тази и през предходната година, само че класирането не е мечтаното от нас, за сега… Атмосферата в зала “Добротица ” е страхотна. За последно победихме тук Монтана с 3:2. Трудно щяхме да победим, в случай че не бяхме в нашата зала. След успеха над Черно море във Варна получихме нужното самочувствие и подтик ”, съобщи Златко Кьосев в рубриката CHAT·BOX във фейсбука на b1b.box tv .

“Очаквам цялостна зала “Младост ” в Бургас за дуела против Дея спорт. Играя с №3, тъй като по този начин избрах и той е като първата ми писмен знак от името. Някои споделяха, че съм избрал №3, с цел да е продължение на великия №3 на Борислав Кьосев. Но изборът ме беше различен ”, добави 29-годишният волейболист.

“Да имаш непосредствен родственик като Борислав Кьосев има плюсове и минуси, само че за мен плюсовете са били повече. През годините, когато съм имал потребност от съвет и поддръжка, той постоянно е бил до мен. Той е играл на същата позиция като мен. Винаги е добре да чуеш друго мнение. Неговите препоръки са били постоянно доста скъпи за мен, само че като цяло виждаме играта по друг метод ”, добави Кьосев.

“Една от повода да стартира в Левски е това, че Боре Кьосев е легенда на ЦСКА. Тренирал съм и в ЦСКА, само че аз избрах да стартира в различен тим и това беше Левски. Постепенно Левски ме възпламени за волейбола. Обичах да играя с топката, по тази причина избрах да бъда посрещач. Като по-малък не бях от най-високите, само че пък можех да депозирам добре. Първите си стъпки направих като либеро, по съвет на моята първа треньорка Весела Братоева. Бе по-добре да съм вътре и да играя, в сравнение с да съм запаса.После пораснах и ме преквалифицираха в посрещач ”, добави волейболистът на Добруджа 07.

“В момента съм фокусиран за края на сезона. Все още е рано да реша къде ще продължа кариерата си. Сега чакам мача с Нефтохимик и победа за Добруджа ”, добави Златко Кьосев.

“С Гергана Димитрова сме от 11 години дружно. Доста дълго време. Бяхме още възпитаници и до ден сегашен ”, приключи Златко Кьосев.

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР