посреща Царско село на стадион Георги Аспарухов в последната контрола

...
посреща Царско село на стадион Георги Аспарухов в последната контрола
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Левски - Царско село, съставът на Левски

посреща Царско село на стадион " Георги Аспарухов " в последната контрола преди подновяването на срещите от Първа лига. " Сините " завоюваха семейството си на Пирин и влизат в добра форма за инспекцията с " царете ".
Двубоят стартира в 14:00 ч. и ще може да го следите

СЪСТАВИ
ЛЕВСКИ: 66. Пламен Андреев – 22. Патрик-Габриел Галчев, 5. Килиан ван дер Каап, 33. Хосе Кордоба, 4. Иван Горанов, 8. Андриан Краев, 10. Радослав Цонев, 71. Антоан Стоянов, 7. Георги Миланов, 11. Здравко Димитров, 27. Асен Митков
Царско село:
ПРЕДИ МАЧА
Левски регистрира доходи от съвсем 100 000 лева в първите пет дни от акцията " Левски е безконечен ". Традицията с пазаруването на виртуални билети оказва помощ на клуба да закрепи ситуацията си. За срещата с Царско село също бяха пуснати такива.
Очаква се полузащитникът Георги Миланов да стартира като титуляр. Бившият футболист на ЦСКА Москва лекуваше травма, като се очакваше да е подготвен за игра в края на месец февруари. Въпреки това всичко при него е по проект и той влезе в игра против Пирин.
Най-вероятно на вратата ще застане младият Пламен Андреев. Централният бранител Келиан ван дер Каап също ще стартира от първата минута. Друго ново попълнение - Ноа Сонко Сундберг се върна в Швеция за ден.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР