посреща на Анфийлд новака Брентфорд в мач от 22-ия кръг

...
посреща на Анфийлд новака Брентфорд в мач от 22-ия кръг
Коментари Харесай

Очаквайте НА ЖИВО: Ливърпул - Брентфорд, стартовите СЪСТАВИ

посреща на " Анфийлд " новака Брентфорд в мач от 22-ия кръг на британската . Двубоят ще стартира в 16:00 ч. наше време и ще можете да наблюдавате развоя му !
Стартови сформира:
Ливърпул : Алисон, Александър-Арнолд, Матип, Ван Дайк, Робъртсън, Фабиньо, Хендерсън, Джоунс, Окслейд-Чембърлейн, Фирмино, Жота
Брентфорд : Фернандес, Айер, Янсон, Пинок, Роерслев, Янелт, Норгаард, Баптист, Хенри, Мбемо, Тоуни
* Коя българска ТВ ще излъчи мача - научете
ПРЕДИ СБЛЪСЪКА
Мърсисайдци са на трето място във краткотрайното класиране с актив от 42 точки. Брентфорд пък е на 14-а позиция с 23 пункта. Момчетата на Юрген Клоп нямат различен избор, с изключение на да вземат трите точки, защото водачът Манчестър Сити, въпреки и с два изиграни мача повече, е на 14 точки пред тях.

В същото време, " алените " почитателите сигурно си спомнят датата 25 септември 2021 година, когато в среща от 6-ия кръг на Острова Брентфорд вкара 3 гола във вратата на Алисон, а дуелът приключи със зрелищното 3:3!
В последния си мач Ливърпул се изправи против Арсенал (първи 1/2-финал за Купата на Лигата), само че голове нямаше. Брентфорд пък инкасира тежко проваляне при визитата си на Саутхемптън (1:4).
Както знаем, Мохамед Салах и Садио Мане са ангажирани със своите национални тимове в шампионата за , тъй че Юрген Клоп ще би трябвало да се оправя без тях още известно време! можете да видите и какви са коефициентите за днешния конфликт.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР