Посредствеността на политиците е забележителна. Диктува се от това да

...
Посредствеността на политиците е забележителна. Диктува се от това да
Коментари Харесай

Асен Агов: Посредствеността на политиците е забележителна

 Посредствеността на политиците е забележителна. Диктува се от това да оцелеят те, а не хората, които са ги избрали. Тази незначителност лишава хората от опцията да изберат - те не виждат в своите управници храброст и увереност.

Това заяви в студиото на " България заран " журналистът Асен Агов, който има и дълготраен политически опит. Той разяснява по какъв начин страната ни се оправя с пандемията и позволи ли Европа неточности в преодоляването на коронакризата.

" Записах се да се имунизирам, сложих си името в регистъра. Поисках Pfizer или Moderna, само че защото те не се оферират в тези центрове, най-вероятно ще се имунизирам на 31 март с AstraZeneca. Във Англия 26 млн. души към този момент са имунизирани с AstraZeneca. Цялото съмнение към AstraZeneca основава съмнение в центровете. Ще я приема, в случай че ми я предложат, само че други хора отхвърлят. Ако има единствено един човек, отварят флакона и останалите дози се похабяват ", изясни Агов. 

По думите му пред , политиците би трябвало да дават ясна независимост в страховитата рецесия, която идва с пандемията.  

" Жената в Пловдив явно е умряла по други аргументи и не са свързани с имунизацията. Но ето едно непринудено решение - спираме имунизацията с AstraZeneca. Това незабавно ще се отрази в центровете за имунизация, хората няма да стъпят там ", даде образец Асен Агов.

Журналистът прикани да сортираме източниците си на информация и да не имаме вяра на " брътвежите в обществените медии ". Необходими на хората са мъжество и храброст, уверен е Агов.

" Трябва да се приказва почтено и намерено - да се каже какво ни чака. Не единствено да ни се сервират цифри на новозаразени, излекувани и хора, които са си отишли от този свят. Когато знаеш, че би трябвало да се извършат фрапантни за хората неща, тогава нищо друго не ти оказва помощ с изключение на себеотрицанието и смелостта ", акцентира той. 

" Големи приказки. В последна сметка - непосрещнати упования на хората. Ваксините не доближават по ред аргументи, по-късно стартират подозренията. Идват опровержения, само че хората стартират да не имат вяра. Недоверието на хората в институциите основава пукнатини ", сподели още Асен Агов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР