Посредници на кмета ми заявиха исканата сума. Един от тях

...
Посредници на кмета ми заявиха исканата сума. Един от тях
Коментари Харесай

Бизнесмен разказа колко арогантно кметът на Северен му е поискал подкуп

 " Посредници на кмета ми обявиха желаната сума. Един от тях е Иван Делевски, който беше освободен под гаранция. Изпратих представител на надзорната ми компания за обекта да види какъв е казусът, тъй като на мен ми отказваха информация. Една от служителките сподели на този представител, че съм щял да печеля 390 000 евро, което за мен е " безспорна дивотия, само че трябвало да подготвя нещо в подмяна "

Това сподели предприемачът Здравко Ангелов, който подаде сигнал срещу кмета на регион " Северен " в Пловдив. Ралев беше задържан на 30 май заедно с пловдивски архитект и беше упрекнат, че е изискал 60 000 лева, за даде разрешителното за градеж.

По думите на Ангелов, Делевски му донесъл контракт, за какъвто не били говорили в никакъв случай. В него липсвали основни неща. Сумата 60 000 в този документ била избрана като капаро. Тя била точно 20 % от градежа на халето.

" Ще излязат доста детайлности и ще видите тъкмо каква е схемата. Единият вид беше под формата на контракт, а другият – да се оставят
" Ти ли си най-умният в махалата? " ми сподели кметът, когато ме одобри за първи път. Не съм виждал такова държание. Прекъсваше ме от самото начало. Каза, че е безсмислено да съм се съветвал с архитектите, тъй като кметството го ръководи той. Къде бил той в цялата скица? Облегна се на столчето и още веднъж с няколко жеста ми загатна, че " кметството е негово " ", описа още Ангелов за Нова тв.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР