Посредникът е написал саморъчно обяснение 4 страници. Човекът е държал

...
Посредникът е написал саморъчно обяснение 4 страници. Човекът е държал
Коментари Харесай

Стана ясно защо кметицата на "Младост" е била окована с белезници при ареста и къде точно са били парите от подкупа

Посредникът е написал саморъчно пояснение 4 страници. Човекът е държал да опише цялата фактическа конюнктура. След това прибирам се на кметицата. Тя е спряна с колата, изведена от колата. Целта е, да ѝ подсигуряваме правата. Ако бяхме я преместили, тя щеше да твърди, че някой ѝ ги е поставил тези пари. Те не бяха в багажника, а в един кашон на задната седалка. Ако бяхме я преместили, някоя организация щеше да се намеси. Това съобщи прокурор Иван Гешев от Специализираната прокуратура на ексклузивен брифинг във връзка зрелищния арест на кметицата на „ Младост “ Десислава Иванчева.
„ Собственикът на колата, въпреки че е общинска, е хубаво да участва. Следователите стартират да разказват цялата кола по Наказателно-процесуален кодекс. Така може би по американския ще е за няколко часа, само че по българския е по този начин. В последна сметка парите бяха открити, разказани и тъй като бяха разказани, би трябвало да бъдат разказани банкнота по банкнота. Трябва да се вземат проби от вратите на колата.
В същото време стана неприятно на едната кметица. Викнахме кола за спешна помощ. После викнахме юриста. Той реши да дава изявление преди този момент. След това пристигнаха още 4 юриста “ изясни Гешев хронологията на събитията.
„ Ние сме ѝ обезпечили да участва на огледа, обезпечили сме ѝ бранител. Дойдоха още 4 юриста, всеки присъстваше подписаха се под протокола. Всеки от тях не беше удовлетворен за нещо, написа своите възражения “, сподели още Гешев.
„ Лицата бяха арестувани по ЗМВР, само че стояха с белезници, тъй като с тях продължиха да се правят дейности. Бе осъществен обиск на всяка една жена, освидетелстване на всяка една жена и те светнаха. След като някой ги е подхвърлил парите, за какво са ги пипали. Имаше персонален обиск на едната, по-късно другата. Освидетелстване на едната, по-късно на другата и те светнаха. През цялото време присъстваше юрист.
Бяха с белезници, с цел да не може да пипат нищо. Направихме компромис за зам. кметицата, като внимавахме какво пипа, тъй като на нея ѝ стана неприятно “, изясни прокурорът.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР