Посред бял денЖертвата е в болницаСъпругата на пострадалия подозира конкуренти

...
Посред бял денЖертвата е в болницаСъпругата на пострадалия подозира конкуренти
Коментари Харесай

Пребиха с чукове ключар в София

Посред бял ден
Жертвата е в болница

Съпругата на потърпевшия подозира съперници за нападението

Ключар бе атакуван измежду бял ден с чукове и грубо пребит. 46-годишният Димитър Ивайлов е оживял по знамение и сега е в болница. Нападението станало на 11 юни в София, само че за него се разбра през днешния ден, откакто брачната половинка му потърси публичност.



Мъжът, който има ключарско ателие, бил към 10 ч на пазар в магазин на бул. “Инж. Иван Иванов” покрай центъра на София. Жена му Поля го чакала в колата им. Когато Димитър оставял покупките в багажника бил връхлетян от двама мъже. Те го повалили на земята с удар по главата. После почнали да го постановат с чукове. Атакували и инцидентен минувач, който се притекъл на помощ. Жертвата е в “Пирогов” в тежко положение с фрактури по главата и единия крайник. На записи от охранителни камери в региона на побоя се виждали лицата на бандитите. “През годините доста са ни тормозили. Пукали са ни гумите, заливаха ни ателието с блажна багра. Лепиха ключалките на дома ни с лепило. Преди година нападнаха мен”, описа Поля пред Нова Тв. Семейството подозира съперници за офанзивите, само че към този момент задържани няма.

От софийска районна прокуратура оповестиха, че незабавно след нападението е формирано досъдебно произвеждане и, че “органите на Министерство на вътрешните работи правят дейности по определяне на причинителя на деянието”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР