Посолството на САЩ в Москва се обърна към гражданите на

...
Посолството на САЩ в Москва се обърна към гражданите на
Коментари Харесай

САЩ призоваваха гражданите си незабавно да напуснат Русия

Посолството на Съединени американски щати в Москва се обърна към жителите на страната си с апел неотложно да изоставен Русия. Това се оповестява на уеб страницата на посолството. Гражданите на Съединени американски щати би трябвало да се въздържат от пътешестване до Русия, а тези, които сега живеят или пътуват в Русия, би трябвало неотложно да изоставен страната, до момента в който остават опциите за частно тръгване “, се споделя в изказване на министерството.

Посолството изясни настояването с оповестяването на частична готовност в Русия. Съединените щати признават, че по отношение на това е допустима наборна работа на лица с двойно поданство.

По-рано държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен разяснява частичната готовност в Русия. Според него Вашингтон е дал „ поредна и забележителна помощ за защита “ и ще продължи да „ стои дружно с Украйна и нейния народ “. Руският президент Владимир Путин разгласи частична готовност в страната на 21 септември. Държавният глава акцентира, че призованите за военна работа наложително ще преминат спомагателна военна подготовка, преди да бъдат изпратени в частите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР