Посолството на САЩ в Москва съветва американските граждани да не

...
Посолството на САЩ в Москва съветва американските граждани да не
Коментари Харесай

САЩ съветват гражданите си да напуснат Русия и да не пътуват дотам

Посолството на Съединени американски щати в Москва поучава американските жители да не пътуват до Русия, а тези, които се намират на нейна територия, неотложно да я изоставен, посочвайки заплахата правата им да бъдат жестоко нарушени и лимитираните благоприятни условия на задачата да им помогне.

" Не пътувайте до Русия заради непредсказуемите последствия от непредизвиканото пълномащабно навлизане в Украйна от съветските военни сили, капацитета за тормоз и избирането на жители на Съединени американски щати за задържане от чиновници по сигурността на съветското държавно управление, случайното използване на локалния закон, лимитирани полети до и от Русия, лимитираната дарба на посолството да оказва помощ на жителите на Съединени американски щати в Русия и опцията за тероризъм. Гражданите на Съединени американски щати, пребиваващи или пътуващи до Русия, би трябвало да изоставен неотложно. Бъдете с нараснало внимание заради риск от непозволено задържане ", се споделя в на уеб страницата на посолството.

Посолството предизвестява, че Русия може да активизира мъже с двойн съветско и американско поданство и да ги активизира, без да им даде достъп до консулска помощ.

Съобщението напомня, че американски дебитни и кредитни карти към този момент не важат в Русия и опциите за привеждане на пари от Съединени американски щати в тази страна са мощно лимитирани.

Същото се отнася и до пътническите полети и запазването на място в тях в къс период е мъчно. Русия не позволява личния състав на американските дипломатически задачи да употребява нейните въздушни превозвачи, се споделя в известието.

Правото на събиране в Русия също е мощно лимитирано и американските жители, които вземат участие в неразрешени събирания или снимат без позволение силите за сигурност, рискуват да бъдат задържани, каквито случаи е имало, предизвестява посолството.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР