Посолството на Съединените щати в Мадрид е получило писмо, подобно

...
Посолството на Съединените щати в Мадрид е получило писмо, подобно
Коментари Харесай

И посолството на САЩ в Мадрид получи писмо-бомба

Посолството на Съединените щати в Мадрид е получило писмо, сходно на петте писма-бомби, изпратени до украинското посолство в Испания и други цели в страната, заяви телевизия испанската телевиизя La Sexta в четвъртък.

Припомняме, че испанските сили за сигурност, изпратен до сателитен център на Европейския съюз, ситуиран във военновъздушна база в Торехон де Ардос, край Мадрид, заяви министерството на защитата в четвъртък, представено от Ройтерс.

Испания ускори сигурността на публични и дипломатически здания, откакто поредност от писма-бомби бяха изпратени до цели, в това число испанския министър председател Педро Санчес и украинското посолство, заяви вътрешното министерство в четвъртък.

Министерството сподели, че " плик с пиротехнически материали ", адресиран до Санчес, е получен на 24 ноември и обезвреден от екипа му по сигурността .

Устройството е било " сходно " на последващите пакети , получени от украинското посолство и испанска оръжейна компания в сряда, както и устройство, прихванато в базата на военновъздушните сили на Испания Торехон де Ардоз в ранните часове на четвъртък сутринта.

Две писма-бомби бяха открити в сряда, адресирани и до производител на оръжия в Сарагоса, в Северна Испания , заяви полицията.

Първото експлодира, причинявайки леки пострадвания на украински чиновник.

Испанските управляващи. Това заяви в сряда организация " Европа прес ", като цитира Националната правосъдна гилдия на Испания.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР