Посолството на Русия в Подгорица е изпратило нота в министерството

...
Посолството на Русия в Подгорица е изпратило нота в министерството
Коментари Харесай

Руското посолство в Подгорица иска обяснение за дипломатическите отношения

Посолството на Русия в Подгорица е изпратило нота в министерството на външните работи на Черна гора нота с искане на пояснения по отношение на обява в Туитър на черногорското дипломатическо ведомство за нуждата от " раздор на дипломатическите връзки с Русия ", съобщи ТАСС.

Изпратена е нота в Министерство на външните работи на Черна гора с искане на съответни пояснения, оповестиха за ТАСС от посолството на Русия.

Министерството на външните работи на Черна гора разгласява нощес в Туитър изказване на външния министър на страната Джордже Радулович за нужда от раздор на дипломатическите връзки с Русия, само че след няколко часа изказването бе изтрито от Туитър.

В оповестеното в обществената мрежа известие е било посочено, че по време на съвещание за налагането на наказания на Русия поради спора в Украйна той е споделил, че е належащо държавните институции на Черна гора да ползват рестриктивните ограничения, въведени от държавното управление срещу Русия. Като коментар към туита черногорското Министерство на външните работи разгласява лист с въведените от държавното управление ограничения, включващи " раздор на дипломатическите връзки, цялостен или непълен раздор на икономическите връзки, цялостно или отчасти ограничение на вноса и износа, превоза и др ".

След мнения на потребителите на обществените мрежи, които са задавали въпроси прекратени ли са дипломатическите връзки с Русия или не, пресслужбата на Министерство на външните работи на Черна гора е премахнала известието в Туитър, показва ТАСС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР