Посолството на Русия в България започна кампания за събиране на

...
Посолството на Русия в България започна кампания за събиране на
Коментари Харесай

Митрофанова събира дарения за руските мародери и изнасилвачи -

Посолството на Русия в България стартира акция за събиране на пари за съветските бойци и техните фамилии. 

Призивът е оповестен в формалната фейсбук-страница на ръководеното от Елеонора Митрофанова посолство на Руската федерация в София и е адресиран до " всички искащи ". Илюстриран е с лентичка във формата на буквата Z.

Парите щели да отидат в благотвотворителната фондация " ЗаЩИТа ". Тя била основана " за оказване на всестранна помощ и обезпечаване на спомагателни ограничения на обществена поддръжка на военните и фамилиите им за сметка на доброволни дарения от физически и юридически лица. "

Изброени са банки, в които могат да се превеждат парите, както и телефони за връзка.

Коментар на редакцията

" Руските военни, участващи в спецоперацията " са

" Руските военни, участващи в спецоперацията " са

" Руските военни, участващи в спецоперацията " са

Семействата на съветските военни, на които Митрофанова желае да окажем подкрепа . И брачната половинка, която дава указания на мъжа си какви тъкмо гащи да й донесене като трофей от Украйна.

Включва главорезите от Буча. Онези, които взреивиха театъра в Мариупол с над 1000 души в него. Онези, които бомбардираха гарата в Краматорски. И мола през днешния ден.

И несъмнено стотиците, които отмъкнаха като военни титли тоалетни чинии и перални.

Всякаква безочливост сме виждали. Но да се събират дарения за мародери, убийци, изнасилвачи и фамилиите им, които ги подстрекават да изнасилват и да крадат гащи, още не бяхме виждали.

Това е хибридна война или още по-просто казано - агитация. В която палачите се показват за жертви, а от нас се чакаме да пролеем сълза за мародера-изнасилвач и да му пуснем стотинка от трогване.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР