Посолствата. Снимка: Скрийншот от видео Посолствата на САЩ в България и

...
Коментари Харесай

Съвместно поздравление за Нова година от Посолството на САЩ в България и Посолството на България в САЩ

Посолствата. Снимка: Скрийншот от видео

Посолствата на Съединени американски щати в България и на България в Съединени американски щати насочиха взаимен привет към жителите на двете страни във връзка настъпващата 2024 година. 

Посланиците Кенет Мертен и Георги Панайотов поздравиха хората във видеообръщение. 

„ Искаме да ви пожелаем Щастлива Нова година! “  

Георги Панайотов уточни, че през 2023 година България има с какво да се гордее . От своя страна Кенет Мертен приказва за честването на 120-ата годишнина от установяването на българо-американските връзки. И добави:

„ Съвместното честване сподели богатата ни споделена история и многото способи, по които двете ни страни работят дружно. “

„ Развиваме съдействието си в редица области като сигурност, енергетика, търговия, просвета, технологии и нововъведения “ , уточни от своя страна Георги Панайотов. А Кенет Мертен добави:

„ Всичко това цели да усъвършенства живота на нашите жители. “

 

Панайотов акцентира, че с настъпването на новата 2024 година България и Съединени американски щати се приготвят да отворят нова страница в техните връзки и да стартират новите 120 години от своите дипломатически връзки. Двамата посланици пожелаха на жителите на двете страни празниците да внесат в домовете им уют, топлота и здраве и честитиха новата година. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР