Посоката, която ПП-ДБ залагат в управленската си програма в областта

...
Посоката, която ПП-ДБ залагат в управленската си програма в областта
Коментари Харесай

ГЕРБ: Управленската програма на ПП-ДБ по отношение на финансите не дава отговори и решения

" Посоката, която ПП-ДБ залагат в управническата си стратегия в региона на финансите, не дава решения и отговори. Посоката, която залагат, е неточната посока ", сподели на конференция в Народното събрание Теменужка Петкова от ГЕРБ-СДС.

Представители на първата политическа мощ разясниха секторните политики от управническата стратегия на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ). 

" Утре и в петък ГЕРБ-СДС стартират диалози поредно с останалите политически сили в Народното събрание в търсене на поддръжка за ръководство ", изясни ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, откакто това заяви по-рано в коридорите на Народното събрание водачът на партията Бойко Борисов. 

Имаме съществени запаси по програмата на ПП-ДБ, сподели той в коридорите на Народното събрание

При разбора си на бранш " Финанси и бюджет " Теменужка Петкова акцентира, че положението на обществените финанси е тежко. Тя уточни, че в програмата си в този бранш ПП-ДБ не дават отговори на въпросите и решения. Направена е декларация, че ще имаме бюджет от 3%, само че никой не е споделил по какъв начин ще стане. 

Според Томислав Дончев най-големият проблем е острото несъгласие сред бюджет и финанси, от една страна, и всички останали браншове. Той добави, че диалозите към момента не са завършили – втората крачка е синхронизиране на политиките във всяка една от сферите на публичния живот.

Томислав Дончев означи, че в управническата стратегия на ПП-ДБ има цели сфери, в които забележките, предложенията, направени от екипите на ГЕРБ-СДС, са признати, като земеделие, просвета, защита, външни работи и други Наред с това обаче огромна част от предложенията на ПП-ДБ не са напълно професионални.

Има дефицити или изчезнали цели браншове, като европейското финансиране, грижа за децата, туризъм ", посочи Дончев, представен от Българска телеграфна агенция. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР