Посоката, действията за оттегляне на дипломатите, трябва да бъде продължена,

...
Посоката, действията за оттегляне на дипломатите, трябва да бъде продължена,
Коментари Харесай

Борисов за изгонените руски дипломати: Правителството има пълната ни подкрепа

" Посоката, дейностите за отдръпване на дипломатите, би трябвало да бъде продължена, никаква крачка обратно не би трябвало да дава държавното управление, има цялостната ни поддръжка, това би значело отвод от суверенитет, а ние не би трябвало да го вършим, войната в Украйна би трябвало да спре ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на изказване в централата на партията.

" Казахме, че до момента в който не свърши войната всички дейности на държавното управление за Русия ще бъдат подкрепяни. Ние поддържаме член 11 със сходството на бройките на дипломатите и несъразмерното наличие освен на съветски дипломати, само че и на обслужващ личен състав. Това трябваше да се случи по различен метод. Външният министър, дружно с премиера, да слязат и да го разгласят като решение на база на отчет на службите и да поемат политическа отговорност ", добави Бойко Борисов.

Той акцентира, че ГЕРБ поддържа дейностите на българското държавно управление.

" Приетият бюджет изисква доста постоянна страна, с цел да може да се извърши, в противоположен случай злополуката ще бъде цялостна ", добави Бойко Борисов.

По думите му би трябвало да бъде изпълнен във всички класи.

" Ако има нови избори, българският народ ще се произнесе. Непоправимо е милиардите, които за тези месеци изтекоха в джобовете им през съветските компании и през медиатори - и от газ, и от ток. Не ми е работа да дефинирам аз кой да му е водач, кой да му е министър председател, кой да вземе мандата на Политическа партия ", сподели още Бойко Борисов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР