посочи нов факт за президента на БФС , от който

...
посочи нов факт за президента на БФС , от който
Коментари Харесай

Бербатов намеси бивш депутат и отсече: Така Михайлов връща жестове и е зависим

уточни нов факт за президента на БФС , от който се възмущава. Този път недоволството на Бербатов е обвързвано със Стефан Апостолов - някогашен народен представител и арбитър Стефан Апостолов, който бързо-бързо стана съдийски наблюдаващ в елитната Първа лига (на мача сред Левски и Ботев (Пловдив).
Бербатов вижда връзка сред това и поддръжката от бащата на Стефан (Апостол, който е кмет на Симитли) към Михайлов. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед припомня, че Стефан трябваше да бъде в Изпълнителния комитет, само че това не бе признато, поради което Михайлов " трябвало да откри различен метод, по който да поправи грешката ".

Ето и цялото известие от Бербатов без редакторска интервенция:
" Без да бъде включен в листите на съдийските наблюдаващи при започване на сезон 2021/2022, някогашният арбитър Стефан Апостолов внезапно се появи като съдийски наблюдаващ на мач от Втора лига и незабавно по-късно го виждаме и като подобен на вчерашната среща сред Левски и Ботев Пловдив в Efbet Лига.
Така Борислав Михайлов очевидно връща жеста към бащата на Стефан Апостолов – Апостол Апостолов (все още кмет на Симитли), за дейната му работа в интерес на Михайлов по отношение на изключителния конгрес на БФС преди по-малко от два месеца.
Апостолов-младши даже бе включен в новия Изпълнителен комитет на Михайлов, само че отпадна след гласуването на клубовете – очевидно паметта им от изявите на младия Апостолов като народен представител, демонстирал невероятни умения, четейки речи от парламентарната естрада, не е къса и небрежно бе зачеркнат от делегатите.
Чудейки се по какъв начин да поправи „ грешката “, с цел да се отблагодари на Апостолови, самообявилият се за победител на изборите на последния конгрес на БФС Михайлов, подмятна на Апостолови кокалче с вярата да се отърве от уговорката си към тях. Дано в действителност е по този начин, тъй като другояче нищо чудно в скоро време да забележим Стефан Апостолов като ръководител на съдийската комисия или съдийски наблюдаващ на УЕФА.
Верен на правилата си, Борислав Михайлов нахално показва характерен образец за следващата взаимозависимост. Този път президентът на БФС бе овладян и зависещ от Апостолови от Симитли. Как другояче да си разбираем погазването на Устава и наредбите на БФС в тяхна изгода? ".
Съвсем неотдавна пък самият .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР