Посочените от самия главен прокурор Иван Гешев чрез разпространени от

...
Посочените от самия главен прокурор Иван Гешев чрез разпространени от
Коментари Харесай

Враговете на Гешев: На фитнес и край Дунав

Посочените от самия основен прокурор Иван Гешев посредством публикувани от прокуратурата записи преди броени седмици за готвено нападение против него за съществени негови врагове - журналистът от бюрото за следствия " Бърд " Димитър Стоянов и водачът на гражданската организация " БОЕЦ " Георги Георгиев, извадиха постоянни алибита за случилото се през днешния ден. 

Че не са били на мястото на гърмежа, за който се допуска, че е бил ориентиран против фигурата на Гешев, на пътя сред София и Самоков при Ярема, потвърдиха с постинги и фотоси и двамата. 

Димитър Стоянов, за който Гешев твърди, че е пръв в листата с неприятели измежду публицистите, разгласява фотография от фитнес залата, в която върви съвсем всекидневно. 

Бюрото " Бърд " бе намесено в изнесените от прокуратурата диалози, тъй като пред него е имало възможност да приказва един от арестуваните - Дилиян Георгиев. От разкритото от обвиняването обаче се загатва за връзка сред Стоянов и Красимир Каменов-Къро, който пък плащал за дейности против Гешев. 

А Гошо Боеца добави сбито:

" Скоро до Самоков не съм ходил, във Видин съм си. Да се знае ". 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР