Посочени са много партита в различни страни, на които Мъск

...
Посочени са много партита в различни страни, на които Мъск
Коментари Харесай

Wall Street Journal: Инвеститорите на Мъск се безпокоят, че употребява наркотици

Посочени са доста празненства в разнообразни страни, на които Мъск е посягал към психеделични гъби, кокаин, екстази, LSD и най-много кетамин. В отговор на питане на Wall Street Journal (WSJ) юристът на предприемача Алекс Спиро, сподели, че клиентът му „ постоянно и на инцидентен принцип “ се подлага на кръвен тест за опиати и „ в никакъв случай не се е провалял “. Самият Мъск не разяснява публикацията.

Основният проблем в тази обстановка, написа WSJ, е, че по този метод Мъск заплашва активите на вложителите в своите компании, чиято обща стойност е към един трилион $. Изданието напомня появяването на Мъск в известен подкаст, пушейки марихуана, след което NASA изиска удостоверение, че SpaceX е работно място без опиати. Година по-късно милиардерът трябваше да се подлага на тестванията, упоменати от юриста му.

Според политиката на Tesla и SpaceX, използването на психоактивни субстанции е неразрешена, само че както оповестява WSJ, някои от шефовете на Tesla постоянно са обсъждали екстравагантното...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР