Послушници са тези, които останаха около нея.“ Това каза евродепутатът

...
Послушници са тези, които останаха около нея.“ Това каза евродепутатът
Коментари Харесай

Евродепутат от БСП нападна Нинова: Партията е в клинична смърт! След 4г няма да остане нищо

„ Послушници са тези, които останаха към нея. “ Това сподели евродепутатът Петър Витанов пред Би Ти Ви във връзка думите на Корнелия Нинова през вчерашния ден, че „ евродепутатите на Българска социалистическа партия са послушковци и вършат каквото им каже Европа “.
Това, от което Витанов в действителност останал засегнат, са още веднъж вчерашните думи на водача на Българска социалистическа партия за изпращането на оръжия за Украйна. Спред нея това решение на евродепутатите на Българска социалистическа партия не е съобразено с настояванията на партията и хората, които са дали своят вот за тях.
„ Със сигурност изрече каскади от лъжи. За тези прословути оръжия спорим към този момент 2 години. Ние сме хора с достолепие “, добави Витанов.
Евродепутатът изясни, че двамата имат разнообразни разбирания за бъдещето на Българска социалистическа партия. Според него желанието на Нинова да се кандидатира за идващ мандат като водач безусловно ще ликвидира партията. Хората, с които тя се е обкръжила, той дефинира като „ виртуозни подмазвачи “.
Витанов не може да каже и дали към момента е част от партията или не. „ Ако питате съда – аз съм част от управлението на Българска социалистическа партия, само че в същото време управлението не е подало тези промени. Те висят в правния мир “, изясни евродепутатът.
И въпреки всичко най-големият проблем е, че в действителност партия не е останала. Структурите представлявали кухи организации, а след новия 4-годишен мандат нямало да остане нищо.
„ Те гонят джендъри от заран до вечер. Ако сега Българска социалистическа партия се намира в клинична гибел, то Нинова ще извади кабела за 4 години сигурно “, разяснява Витанов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР