Послесмъртна съдебна психиатрична и психологическа експертиза е назначена по разследването

...
Послесмъртна съдебна психиатрична и психологическа експертиза е назначена по разследването
Коментари Харесай

Обрат в разследването на смъртта на Кристиян от Триград! Назначават психиатрична експертиза

Послесмъртна правосъдна психиатрична и психическа експертиза е назначена по следствието на гибелта на 16-годишния Кристиян Младенов. Смъртта на младежа потресе Триград предходната година. Младежът изчезна след среднощ на 9 юли, когато с колата на татко си блъсна четирима пешеходци край Триград. Тогава десетки хора го търсиха две седмици безрезултатно в гората. Те обикаляха пешком региона, оставяха листовки и храна, оповестява " Марица ".

Тялото на Кристиян беше намерено на 22 юли от татко му. Лобното място на момчето се оказа на два километра от селото, в труднодостъпна околност, над пещерата „ Дяволското гърло “. Ученикът е паднал или е скочил от 120-метрова канара, в подножието на която се намира входът на пещерата. Първоначалните данни от осъществената аутопсия сочеха, че момчето е умряло още в нощта на злополуката. Версиите бяха, че то или се е хвърлило единствено, или се е подхлъзнало в тъмното и паднало от скалата.
Изготвена е съдебномедицинска експертиза за гибелта на младежа. Разследването продължава, като е назначена послесмъртна правосъдна психиатрична и психическа експертиза на починалия юноша, сподели окръжният прокурор Тодор Деянов. Вещото лице ще обследва положението на момчето след диалози с негови близки, познати, другари и съученици. Целта е да се построи психологическият профил преди нещастието, който да поддържа или не версията, че Кристиян самичък се е хвърлил от скалата, шокиран от злополуката, която е предизвикал.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР