Последвайте Гласове в В същото време ученият Рейнт Ян Ренес,

...
Последвайте Гласове в В същото време ученият Рейнт Ян Ренес,
Коментари Харесай

Нидерландия ограничава времето за къпане до 5 минути, властите раздават таймери на населението

Последвайте " Гласове " в
В същото време ученият Рейнт Ян Ренес, който поучава националното държавно управление по какъв начин да накара хората да пестят сила, споделя, че жителите обичат да пестят пари и се грижат за околната среда, само че са скептични към настояванията на държавното управление

Правителството на Нидерландия стартира акция за ограничение на продължителността на къпането до пет минути, оповестява „ Уолстрийт Джърнал “, представен от бТВ.
В североизточна част на страната локалните управляващи раздават на жителите си таймери, с цел да ги насърчат да пестят пари. 
Теа Деркс от Амстердам споделя, че постоянно се е опитвала да лимитира потреблението на сила.

Тя взема душ да вземем за пример единствено един път седмично за не повече от пет минути, а през останалите дни просто се търка с мокра гъба.  
58-годишната жена, която употребява велосипед като главно средство за напредване, съобщи, че честите душове са " безусловно ненужни ". Освен това, с цел да пести сила, Деркс употребява електрическа кана за миене на чинии, вместо да употребява гореща вода от водопровода.
В същото време ученият Рейнт Ян Ренес, който поучава националното държавно управление по какъв начин да накара хората да пестят сила, споделя, че жителите обичат да пестят пари и се грижат за околната среда, само че са скептични към настояванията на държавното управление и нормално не вършат персонални жертви без основателна причина.
  " За някои душът остава свещено място ", показва 23-годишният студент Мейндерт Бурсма. Той е доста угрижен за климата и за това пътува до Гърция с трен, с цел да избегне излъчванията, свързани с пътуването със аероплан. За да се понижи зависимостта от изкопаемите горива, той съобщи, че потреблението на сила би трябвало да бъде понижено " в главните браншове ". Това е и повода той да не приема решението за понижаване на къпането.  
25-годишната жителка на Амстердам Релинда ван Доррестейн се оплаква, че пет минути са незадоволителни за естествен душ. 
Според нея, когато остава при родителите си, тя преднамерено завърта " шестминутния таймер за душ " два пъти.
 
Източник: epicenter.bg
 
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР