Последствията от санкциите за Русия може да не са твърде

...
Последствията от санкциите за Русия може да не са твърде
Коментари Харесай

“Трябва да търпим, иначе Путин ще победи”, вещае Борел

Последствията от глобите за Русия може да не са прекомерно забележими сега, само че в дълготраен проект те ще потвърдят своята успеваемост, тъй че Европа би трябвало да прояви стратегическо самообладание, сподели ръководителят на европейската дипломация Жозеп Борел в своя блог на уеб страницата на Европейски Съюз.

„ Нямаме различен избор. Да позволим на Русия да вземе превъзходство би означавало да ѝ позволим да унищожи нашите демокрации и самата основа на интернационалния, учреден на правила международен ред “, написа той.

Борел отбелязва, че някои от последствията от глобите към този момент са забележими, само че те ще бъдат изцяло забележими в дълготраен проект. По-специално, съгласно него, възбраната за доставка на полупроводници в Русия лимитира производството на високопрецизни ракети в страната. Политикът означи, че това е от решаващо значение в боевете в Украйна.

В средносрочен проект с помощта на глобите Русия ще бъде в научна, икономическа и софтуерна изолираност, счита Борел.

По-рано Борел сподели, че отводът от съветски енергийни запаси, към който се стреми Европа, основава съществени компликации за страните от Европейски Съюз, само че това е „ цената, която би трябвало да платим, с цел да защитим нашата народна власт и интернационално право, и ние подхващаме нужните ограничения да решаваме тези проблеми солидарно “.

Той означи, че съветската страна е сбъркала, смятайки, че Европейски Съюз няма да посмее да наложи съществени наказания заради зависимостта от нейните енергийни запаси.

Освен това Борел сподели, че Русия в региона на технологиите е по-зависима от Съединени американски щати и Европа, в сравнение с от Китай.

От края на февруари, след началото на военната интервенция в Украйна, Европейски Съюз наложи шест пакета наказания против Русия, в това число отчасти петролно ембарго, заледяване на активите на Централната банка, възбрана за финансови транзакции, секторни ограничавания и лични наказания против политическия хайлайф и предприемачите.

Руските управляващи считат западните наказания за нелегитимни. Президентът Владимир Путин ги назова „ луди и недомислени " и също по този начин сподели, че единствено директните загуби на Европейския съюз „ от санкционната тресчица " за идната година могат да надвишават 400 милиарда $. „ Това е цената на решения, откъснати от действителността и взети обратно на здравия разсъдък “, сподели Путин.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР