Последователността е водеща черта на нейния характер. Откакто се помня,

...
Последователността е водеща черта на нейния характер. Откакто се помня,
Коментари Харесай

Арх. Весела Мирянова, председател на Съвета на директорите и съосновател на Артекс Инженеринг АД

Последователността е водеща линия на нейния темперамент. „ Откакто се помня, не мога да си показва да не довърша играта, домашната работа, плана, договорката. Не умея да изоставям нито работа, нито хора. Не мога да кажа, че компликациите и трудностите ме въодушевяват. Не съм влюбена в провокациите, ничии нечестни ходове не ме окуражават да потвърждавам правотата си. Не виждам на работата нито като на игра, нито като на борба. Въпросът не е в точки, загуби, победи, надвиване на съперници. Просто знам, че каквото и да се случва, би трябвало да доведа започнатото до дъно. Така мислим в АРТЕКС и по този начин работим. Пречките могат да ни забавят малко, само че не могат да ни спрат. Архитектурата и строителството са бизнес на търпението и градивността “, споделя арх. Весела Мирянова, ръководител на Съвета на шефовете и съосновател на Артекс Инженеринг АД. Тя има магистърска степен по архитектура, компетентност „ Жилищни здания “. Активен член е на клубове и организации, занимаващи се с благотворителна активност, измежду които Дамски конгрес, Лайънс клуб, Клуб на дамите бизнесмени и други Многократно награждавана за професионалните си постижения, арх. Мирянова мечтае за нови върхове с АРТЕКС – построяването на небостъргач от дърво.

Артекс Инженеринг АД е напълно българска строително-инвестиционна компания, заемаща най-високия сегмент на пазара на недвижими парцели. АРТЕКС проектира и осъществя най-вече първокласни жилищни здания и частни домове. Строи и реконструира храмове и монументи на културата. В основите на компанията още от самото ѝ основаване са заложени правилата на непоклатимост и последователно развиване при поддържане на най-високо качество.

„ Убедена съм в перспективността и в публичната полза на тези правила, които в работата си на началник последвам. Никога не мисля за идващия план като за удар, а постоянно като за ходило. Напред и нагоре “, добавя арх. Мирянова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР