Последователите на Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова ги

...
Последователите на Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова ги
Коментари Харесай

Фенове нападнаха Наум Шопов и Теа

Последователите на Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова ги разкритикуваха за рекламите в профила им, които нямат край. Двойката не стопира да промотира всевъзможни неща. Една от последните им реклами е на шоколад и това възмути почитателите им, които ги нападнаха за предлагането на отпадъци, които самите те не вкусват, видя Lupa.bg.

" Толкова време реклама на здравословни храни и привички и в този момент Милка. Излагате се! ", " Много ви одобрявам, само че рекламирате неща, които са бъкани с отпадъци ", " Вие бихте ли дали на детето си подобен шоколад? " - гласят част от мненията под обявата. 





Наум Шопов е прочут с това, че съблюдава стоманен режим и се дръж единствено с домашно приготвена здравословна храна. Годеницата му Теа също не си разрешава изкушения, само че не е толкоз прецизна, като половинката си. Преди няколко месеца влюбените гълъбчета споделиха видео по какъв начин си подготвят здравословен черен шоколад от какао и кокосово масло, а през днешния ден се пробват да убедят аудиторията си, че се тъпчат с цялостния със захар и Е-та десерт. Двойката губи все по-голяма част от аудиторията си точно поради рекламите, които бълват. Всички видеа на двойката в ютюб са цялостни с промоции, като двамата непрекъснато дават кодове с отстъпки за всевъзможни артикули. Те се снабдиха със смешния прякор Телешопови поради устрема си да промотират всичко, което е допустимо. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР