Последното заседание по избор на председател на СОС е знаково,

...
Последното заседание по избор на председател на СОС е знаково,
Коментари Харесай

Общински съветник от ПП-ДБ-СС: Няма властови центрове между Бонев и Терзиев

Последното съвещание по желание на ръководител на СОС е знаково, тъй като от него ще се отключи решаването на възела във връзка с избора. Видя се, че ГЕРБ-СДС бягат от отговорност и демонстрират неконструктивно и деградивно държание във връзка с избора на ръководител. Това каза общинският съветник от обединяването " - " и " "  Димитър Шалъфов в студиото на " България заран ".

Той изясни за какво обединяването не е издигнало претендент на последната сесия: " Политически виновното и зрялото решение беше да не издигаме кандидатура, макар че неведнъж поканихме всички партии. Проведохме диалози със " Синя София ", " Възраждане ", БСП. Ние нито един път не чухме от тях за какво господин Бонев да не бъде нашата номинация, никой не чу какво срещу него имат ".

Шалъфов е безапелационен, че противоположна връзка няма и обединението не знае по какъв начин се приема дадената номинация.

" Липсва връзка. От през вчерашния ден се пробват да постановат разказа, че имало властови центрове в нашия обединен екип, сред Борис Бонев и кмета Терзиев. Ще успокоя опозицията, че няма такова разделяне. Такова разделяне има в групата на ГЕРБ-СДС. На последните три съвещания не вземат участие по никакъв метод, не издигат кандидатура, не гласоподават ", разяснява още общинският консултант пред Bulgaria ON AIR.

ГЕРБ изгубиха позиции на локалните избори, подчерта Шалъфов.

" Ние опитахме да намерим болшинство. От другата страна срещнахме отвод от диалози. Цената, която ще заплати градът, идва от недобросъвестното държание на сътрудниците от ГЕРБ. Ние още веднъж ще изпратим предложения ", съобщи той. 

Шалъфов не вижда причина, поради която да се откажат от поста на ръководител на СОС.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР