Последното тяло от потъналата луксозна яхта Бейсиан“ (Bayesian) беше извадено

...
Последното тяло от потъналата луксозна яхта Бейсиан“ (Bayesian) беше извадено
Коментари Харесай

Извадиха и последното тяло от потъналата край Сицилия луксозна яхта

Последното тяло от потъналата първокласна яхта „ Бейсиан “ (Bayesian) беше извадено през днешния ден, съобщи Франс прес.

Плавателният съд, благосъстоятелност на софтуерния магнат Майк Линч, потъна край крайбрежията на Сицилия в понеделник рано сутринта.

Откритото тяло е на шестата жертва, която беше оповестена за изчезнала след потъването на яхтата. Телата на останалите пет жертви бяха извадени през вчерашния ден и през днешния ден.

Жертвите са притежателят на плавателния съд Майк Линч, 18-годишната му щерка и две двойки – Джонатан и Джуди Блумър и Неда и Крис Морвильо, написа Българска телеграфна агенция.

Седмият умрял е основният готвач на яхтата Рекалдо Томас, с канадско-антигуанско поданство, чието тяло беше открито на мястото на случая още в понеделник.

На борда на яхтата бяха 22-ма души пасажери и личен състав, когато тя потъна при разразила се ненадейно стихия в понеделник. 15 души, измежду които брачната половинка на Линч – Анджела Бакарес, бяха избавени, откакто съумяха да се качат на избавителна лодка.

Линч и приятелите му са организирали пътуването с яхтата, с цел да отпразнуват оправдаването на милиардера по дело за машинация в Съединени американски щати по-рано тази година.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР