Последното търсене на агенти, които специално да говорят български език,

...
Последното търсене на агенти, които специално да говорят български език,
Коментари Харесай

Над 10 г. ЦРУ не е търсило агенти с български език

Последното търсене на сътрудници, които особено да приказват български език, е било през 2008 година, написа "Фрогнюз ". В обявата, оповестена из българските медии тогава, се твърди, че заплатата може да надмине 86 000 щатски $, само че изискванията които би трябвало да се покрият, напълно не са за всеки.

Към днешна дата, от уеб страницата на Централното разследващо ръководство /ЦРУ/ на Съединени американски щати, излиза наяве, че настоящо се набират всевъзможни фрагменти, само че когато има съответна потребност от експерти категорично има публично изказване или публикация.

Първата по-обширна публикация за сътрудниците на Централно разузнавателно управление на САЩ в нашенските медии е от 2006 година В нея обширно се изяснява какви промени са подхванали в разследващата организация след атентатите в Съединени американски щати от 11 септември 2001 година Основното изобретение е кандидатстване онлайн, което единствено по себе си е чисто събиране на данни и информация за най-различни хора, които се интересуват от активността на спецагентите. Това се е запазило и до през днешния ден.

През 2008 година медиите в България разгласяват информация, че Централно разузнавателно управление на САЩ търси да наеме изобретателни хора, интересуващи се от интернационална проблематика, с анализаторски умения и движимости в работата с интернет, които да знаят български. Обявата е за назначение на "агенти за открити източници " (Open Source Officers), разузнавачи специалисти на задгранични медии. Работата им е да преглеждат уеб сайтове, вестници, осведомителни организации, малките екрани, радиа и профилирани изявления и да събират значима за външната политика на Съединени американски щати информация.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР