Последното си интервю проф. Божидар Димитров даде за Канал 3

...
Последното си интервю проф. Божидар Димитров даде за Канал 3
Коментари Харесай

Божидар Димитров в последното си интервю сподели изконната своя мечта

Последното си изявление проф. Божидар Димитров даде за Канал 3 броени дни преди да почине – на 28 юни в предаването на " Денят онлайн ". Поводът за него бе учредяването като партия на учреденото от него придвижване " Кан Кубрат ".

Дългогодишният шеф на Националния исторически музей мечтаеше да промени формата на ръководство и България да стане президентска република. И възнамареяваше да успее.
" Възнамеряваме да спечелим цялата власт ", разгласи преди дни пред Канал 3 Димитров. Той бе упрекнат, че желал да промени конституционния ред, само че и в последното си изявление сподели какъв брой огромен родолюбец е.
" Искаме да осъществим дълга си към България. Искаме със знанията, които сме придобили, посредством и на парите на народа, който е плащал за нашето обучение, ние професорите, тъй като нашата партия е професорска, да изправим недъзите на сегашната политическа система ", сподели още в предаването " Денят онлайн " професорът.
Проф. Божидар Димитров, който ненадейно ни напусна на 1 юли на 72-годишна възраст. Вижте и цялото му изявление, което той даде за Канал 3 на 28 юни.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР