Последното събитие на Николай Денков като премиер под надслов: Младите

...
Последното събитие на Николай Денков като премиер под надслов: Младите
Коментари Харесай

Денков като Живков: Големи очаквания - малки резултати

Последното събитие на Николай Денков като министър председател под надпис: " Младите приказват с премиера Денков " се трансформира в " Последната тирада на Тодор Живков ".

Днес в Аулата на Софийския университет се организира събитието " Младите приказват с министър-председателя ", оповестено с начален час 16:00 ч. Събитието бе с предварителна регистрация и със мощно лимитирана платформа за подаване на предварителни въпроси.

Няколко часа преди събитието беше изпратен имейл до всички записали се да дойдат 30 минути по-рано поради инспекциите на НСО. Още от 15 и 10 младежите започнаха да минават инспекции през скенер и НСО. Залата беше цялостна освен с хора, само че и с упования.

Самият Денков пристигна с 15 минути забавяне, изрецитира до болежка познатата заучена тирада за народна власт и промяна в образованието, само че този път добави и 1-2 цитата на Васил Левски. От полемика с младежите идващите 40 минути се трансфораха в полемика сред премиера в оставка и двамата модератори. Никой не обърна внимание на младежите в залата.

От 16 и 15 до 17 без 5 на Денков бяха заложени единствено 5 въпроси, подбрани от уредниците, а всички чакащи с въпрос бяха заглушени. Никой в Аулата нямаше право на думата. “Невероятна ” ПР-стратегия за сбогом е да организираш прибързана и сбита среща, ангажирайки времето на младежите, пристигнали да разговаряте


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР