Последното предизвикателство на Лион по пътя към финала в Шампионската

...
Последното предизвикателство на Лион по пътя към финала в Шампионската
Коментари Харесай

Корне: Байерн е силен отбор, но вече отстранихме няколко такива

Последното предизвикателство на Лион по пътя към финала в Шампионската лига към този момент не наподобява толкоз огромно, откакто французите отстраниха грандовете Ювентус и Манчестър Сити, имат вяра в тима. Съперник на Лион на полуфиналите обаче е страшилището Байерн (Мюнхен), който разруши не кого да е, а Барселона с 8:2.

" Байерн е страховит тим и те потвърдиха това против Барса. Не бива да бъдат подценявани в нито една обстановка, само че и ние отстранихме някои доста огромни тимове. Това потвърждава, че сме също толкоз положителни, колкото са и те ", сподели нападателят Максуел Корне.
Именно негов гол, първи в седем мача в Шампионската лига, даде подтик на Лион за успеха с 3:1 над Сити.

" Наистина се веселя, че съм част от тим, който добродушно и последователно написа история. Имаме доста млад и деятелен състав, а това се усеща на терена ".

Retrouvailles pour Anthony Lopes et avant le début de la conférence de presse!

Rendez-vous dans 5 minutes sur
— Olympique Lyonnais (@OL) Думите на нападателя бяха подкрепени от халфа на Байерн - Корентен Толисо, който бе притеглен точно от Лион през 2017.

" Въпреки че за множеството германци това е най-непознатият тим от полуфиналистите, аз доста добре знам, че те могат да бъдат в най-хубавата си форма в най-големите мачове. Чудех се по кое време най-сетне ще се изправя против някогашния ми тим, само че въобще не чаках това да се случи на полуфиналите в Шампионската лига ", съобщи Корентен Толисо. Шампионска Лига 1/2 кръг, сряда 19 август  Лион 22:00предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР