Последното новолуние за годината се случва в знак Стрелец на

...
Последното новолуние за годината се случва в знак Стрелец на
Коментари Харесай

Последното Новолуние за 2023-та ще е в Стрелец! Явлението носи силни огнени емоции

Последното новолуние за годината се случва в символ Стрелец на 13 декември в 01:32ч. Новолунието в Стрелец идва с доста мощни огнени сили, тъй като с изключение на съвпад Луна-Слънце, планетата Марс е в този знак. Новолунието предлага нова позиция, опция за промени и корекции в нещата, които сме почнали. От една страна е добре, в случай че имаме цели, само че би трябвало да има и проект за осъществяване, който да сме създали в елементи.


Ситуацията малко се усложнява от обстоятелството, че в деня на Новолунието Меркурий стартира да се движи обратно. Меркурий е планетата на връзката и мисленето и античните астролози са вярвали, че когато той стане назадничав, нашите по-фини сетива и форми на връзка се ускоряват. Може да се усещаме малко нерешителни или комплицирани, или да усещаме, че не виждаме ясно нещата, че не сме сигурни в това, което вършим. Трябва да се доверяваме повече на интуицията, в сравнение с логиката. Тъй като силата благоприятства ново начало и съзидание, можем да се ангажираме с реализирането на нови цели, само че можем да сложим под подозрение старите си привички, държание и вярвания, търсейки нов път за нашето развиване.

Новолунието може да ни накара да бъдем по-авантюристични и да желаем повече вълнуващи неща, да въведем колкото се може повече палавост и лекост в всекидневието си.

Добре е в края на отминаваща година да извършите този вълшебен обред, който предлага Мария Дудас, астролог и житейски съветник. Може да работите през целия ден по листата с стремежи. Ще ви трябват три бели свещи. Можете да засилите въздействието на Луната, като носите сребърни бижута и като държите у себе си минерали от лунен камък и содалит. По същия метод можете да помолите за помощ и протекция вашия Ангел-пазител, който е постоянно до вас.

Намерете безшумно място, запалете свещите, напише своя лист с стремежи, цели и планове. Чувствата също са доста значими, без тях съзиданието не върви. Чувствата са към желанията, каквото е водата към посаденото цвете. Без нея изсъхва и умира. Така че не можете да предизвиквате промени, до момента в който таите някакви неприятни усеща или съмнение към вашите стремежи. С една дума належащо е положително възприятие, религия, възторг, които да подхранват креативния развой.

Започнете с изчистване на аурата си, кажете следното:

„ Изчиствам и избавям предишното и всичко, което тежи на душата ми. Освобождавам цялото си задължение, което съм натрупал/а тази година и през миналите години. Благодаря. Благодаря. Благодаря. Сега съм чист/а, в този момент съм спокоен/спокойна. Сега съм свързан/а с Източника и моите корени. Аз съм светлина и обич, владея божествена мъдрост. Благодаря. Благодаря. Благодаря. "

Докато освобождавате пространството, кажете следното:

„ Повишавам силата на това пространство, освобождавайки място за приемане на повече обич, наслада и признателност. Това пространство е изпълнено с обич и светлина. Уважавам богатата мъдрост на моите предшественици и моето минало. Уважавам мъдростта на тази земя. Уважавам мястото, където съм през днешния ден. Време е да пристигна новото и да се съсредоточа върху новите цели. Моля силата на Новолунието да даде пространство на моите планове и стремежи в този момент. Благодаря ви с дълбока признателност. "

Когато приключите с това, затворете очи и направете 3 дълбоки вдишвания.

В мозъка си вижте по какъв начин пламъкът на свещите се сплотява и озарява с все по-силната си светлина, обгръщайки вашите стремежи, а по-късно тази светлина се уголемява, до момента в който не срещне ярката любовна сила на Вселената. Тази прелестна, блестяща светлина се сплотява с вашите стремежи, изпълва я с обич и вие виждате единствено огромен поток от блестяща светлина пред вас.

Просто стоите и гледате тази чудна светлина, тъй като не можете да се наситите на тази неземна хубост. Докато стоите там и се възхищавате, нещо стартира да се оформя и внезапно пред вас се появява блестящо блестяща врата, която ви чака да влезете в нея. Ако сте имали някакъв боязън, той е липсващ на мига, тъй като знаете, че тази хубост крие знамение и сигурност за вас. Вие влизате през тази врата в живот на единение, благополучие, сигурност, независимост и обилие. Към живот, в който хората се отнасят един към различен с обич и приемане, с цел да можете да бъдете себе си. Няма наказание, няма боязън, няма суматоха, тъй като всеки знае, че е скъп и заслужава благополучие и обилие. Просто продължавайте да гледате сияещата бляскавост и вижте по какъв начин изображението продължава да се избистря, като че ли пред вас се прожектира благополучен филм. Този филм е филмът на вашия личен живот, който ви демонстрира по какъв начин в този момент живеете живота си освободен и благополучен. Влизайки през портата, вие ставате едно с фантазиите си и се озовавате в един прелестен нов живот.

Поемете още веднъж надълбоко въздух, благодарете на непобедимата сила на вярата и любовта. Благодарете на Вселената, че оттук насетне ще живеете щастливо, в обилие, в обич и прегръщайки своята характерност. Поемете още веднъж надълбоко въздух и отворете очи.

 

Инфо: Новини.бг

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР