Последното ново попълнение на - София Енес Махмутович няма да

...
Последното ново попълнение на - София Енес Махмутович няма да
Коментари Харесай

Националът на Люксембург отпадна окончателно от сметките на ЦСКА - София

Последното ново попълнение на - София Енес Махмутович няма да може да помогне на отбора до края на сезона, оповестява Тема Спорт. Клубът от Борисовата градина по този начин и не съумя да се разбере с някогашните футболисти, които търсят пари от престоя си на Армията преди години. Както е известно, на алените е наложена възбрана от ФИФА за картотекиране на нови играчи поради задължения към Нилсон Антонио, Бернардо Тенгариня, Сержиньо и неговия сътрудник Франсиско Морено в размер на към 750 000 евро.
 Адвокатът на ЦСКА - София: Имаме съглашение с лицата, на които изискуем пари Адвокатът на ЦСКА - София: Имаме съглашение с лицата, на които изискуем пари
Според правилнка на БФС пък тимовете нямат право да записват нови играчи след началото на плейофите в шампионата, тъй че даже - София да реализира съглашение с кредиторите си, Махмутович ще остане отвън терена до края на сезона. Червените подписаха с национала на Люксембург през март, когато отпред на отбора беше Стойчо Младенов, а задачата беше бранителят да запълни дупката в защита след травмата на, което обаче няма по какъв начин да се случи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР