Последното ново попълнение на Марица (Пловдив) кубинската националка Джесика Агилера

...
Последното ново попълнение на Марица (Пловдив) кубинската националка Джесика Агилера
Коментари Харесай

Джесика Агилера Карбахал: Чувствам се много добре в Марица

Последното ново попълнение на Марица (Пловдив) кубинската националка Джесика Агилера Карбахал даде изявление пред volleymaritza.bg за първите си усещания в клуба.

– Как мина пътуването ти до Пловдив?

– Пътуването ми от Куба до България мина добре. Единствените компликации, които срещнах, бяха свързани с това, че не познавах добре града, когато дойдох.

– Харесва ли ти залата, в която се организират тренировките на тима?

– Залата за тренировки за мен е съвършена, има всички нужни условия. Според мен обаче, изискванията не са толкоз значими, едвам дадеш всичко от себе си на терена.

– Какви са упованията ти за мачовете в Шампионска лига?

– Очакванията ми за присъединяване ни в Шампионска лига са на всеки мач да даваме максимума от себе си, дружно с девойките и да стигнем до финала.

– Как виждаш изискванията, които Марица ти дава?

– Условията, които предлага клуба са положителни, доста са деликатни с мен. Заради промяната на климата малко бях настинала, само че всички се грижеха за мен и се държаха отлично.

– Какви са усещанията ти от новите съотборнички?

– Впечатленията ми от съотборничките ми за момента са, че съм прелестно сюрпризирана, тъй като въпреки и да не приказвам езика, те постоянно са ужасно благи с мен. Също и на тренировки, стараят се постоянно да се усещам добре.

– Какво би си поискала за новия сезон?

– Очакванията ми за идващия сезон са треньорското управлението да има религия в мен, с цел да мога да се потвърдя. Надявам се тима да остане същия и да продължим да участваме във всички шампионати и шампионати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР