Последното ново попълнение на Левски Хали Тиам успя бързо да

...
Последното ново попълнение на Левски Хали Тиам успя бързо да
Коментари Харесай

Хали Тиам: Този отбор на Левски трябва да спечели трофей

Последното ново попълнение на Левски Хали Тиам съумя бързо да се наложи в отбора. Треньорът Делио Роси заложи на сенегалеца в титулярния състав в последните 3 мача на " сините ", макар че сенегалецът дебаркира на " Герена " няколко дни преди началото на пролетния дял на Първа лига.

" Чувствам се доста добре в Левски. София ми харесва, тук е прелестно. Мачовете са доста здрави. Трудно е да се завоюва и по тази причина съм доста удовлетворен, че стигнахме до успеха против Черно море.

Запознаваме се детайлно с всеки противник. Няма да е елементарно и против Етър. Ще се подготвим доста добре за този противник.

 Левски ще затвърждава положителните усещания от
Левски ще затвърждава положителните усещания от " Тича " против Етър

" Сините " одобряват " болярите " през днешния ден от 17:30 часа

Всяка една страна има своите специфики, само че те са в детайлите. Делио Роси изисква от мен да играя мощно, да влизам крепко в единоборствата, да съм квалифициран физически. Той желае от нас да печелим всеки мач.

Нашите почитатели основава невероятна атмосфера във всеки един мач, даже освен вкъщи. Във Варна, когато останахме с 10 души, само че посредством тях се чувствахме като 11.

В Левски съм, с цел да остана дълго време тук. Все още не съм разгледал детайлно София. Градът ми припомня на Будапеща. Най-добрият ми другар е тимът. Всички се отнасят доста добре с мен. Чувствам се по този начин, като че ли съм играл отдавна тук.

Убеден съм на 100%, че можем да спечелим освен полуфиналите, само че и финала за Купата. Този тим би трябвало да завоюва трофей. Първенството още не е свършило. Ще се борим и там ", съобщи Тиам.

 Заповед
Заповед " Без картони " за играчите на Левски

Ръководството на " сините " предизвести футболистите да внимават
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР